6 Redenen om nu voor Windows 8 te kiezen

Gepost op: 7 juni 2013

Windows 8

U kent het waarschijnlijk al, of heeft er in ieder geval van gehoord. Windows 8 is de definitieve opvolger van Windows 7, maar de berichtgeving is wisselend en op iedere pagina vindt u andere informatie. U twijfelt of u al wilt overstappen op windows 8 met uw bedrijf? Is het wel een zinvolle investering en kunnen alle medewerkers er soepel mee om gaan?

 

Wij zetten voor u 6 redenen op een rij waarom u juist nu kiest voor Windows 8.

 

Sneller

Windows 8 is ten opzichte van Windows 7 een stuk sneller en efficiënter. Mede door zijn goed ingerichte software en betere samenwerking met de hardware ligt alles maar 1 vinger van je vandaan dankzij multi-touch mogelijkheden.

 

Automatische updates

Waar u bij de voorganger nog de keuze had is die bij Windows 8 verdwenen. Alle updates worden altijd automatisch geïnstalleerd om zo het systeem optimaal te laten functioneren. Denk hierbij aan beveiliging updates omtrent problemen met internet of harde schijf.

 

Een veilige werkomgeving

Windows 8 is dankzij al zijn verbeteringen en onder meer automatische updates een stuk veiliger geworden. Alle problemen omtrent veiligheid die u bij Windows 7 kon ervaren zijn bij Windows 8 verdwenen en zijn problemen met bijvoorbeeld internet verleden tijd.

 

Energiezuiniger

Doordat Windows 8 efficiënt samenwerkt met de interne hardware draait uw systeem energie zuiniger. Dit is qua kosten voor een klein bedrijf wellicht niet het meest interessant, maar voor het midden- en klein bedrijf zal dit op de energierekening terug te zien zijn.

 

Betrouwbaarder

Mede door een verbeterde oplossingsstructuur voor problemen is Windows 8 een stuk betrouwbaarder geworden. Hierdoor lopen uw werknemers minder vertragingen op en ervaren minder problemen en irritaties met hun werkplek. Daarnaast zijn er aanzienlijk minder netwerkproblemen.

 

Klaar voor alle apps

Het slimme van Windows 8 is dat al uw aangekochte apps van Windows 7 ook werken in Windows 8 en u zo dus niets opnieuw hoeft te investeren. Windows 8 zorgt automatisch voor een juiste werking en installatie.

 

Uiteraard staan wij ook bij Windows 8 nog iedere dag voor u klaar om eventuele problemen op te lossen.

Voor vragen bel, mail of vul het websitecontactformulier in.