Stream je favoriete entertainment vanaf je telefoon rechtstreeks naar je tv

Gepost op: 8 november 2016

chromecast

Dit kan door het aanschaffen van Google Chromecast:

1. Wat is Chromecast?

Wat is Chromecast?
Chromecast is een apparaat voor mediastreaming dat je aansluit op de HDMI-poort van je tv. Gebruik je bestaande mobiele apparaat en tv om je favoriete tv-programma’s, films, muziek, sport, games en meer naar je tv te casten. Chromecast werkt met je iPhone®, iPad®, Android-telefoon of -tablet, Mac®- of Windows®-laptop of Chromebook.

2. Een betere manier om op je tv van video, muziek en games te genieten

Je kunt met je telefoon overal in huis gemakkelijk zoeken, browsen, afspeellijsten maken en de tv bedienen. Bovendien kun je de telefoon gewoon voor andere dingen blijven gebruiken zonder het afspelen te onderbreken en zonder dat de accu snel leegraakt.

3. Groot aanbod aan entertainment, geheel volgens jouw planning.

Met Chromecast heb je je entertainment zelf in de hand. Kies uit meer dan 20.000 tv-series en films, 30 miljoen nummers, plus sport, games en meer. Ontdek een groot aanbod aan gratis, betaalde of abonnementscontent in duizenden apps. (Chromecast apps)

4. Stream supersnel.

Chromecast streamt content vanuit de cloud, zodat je over de hoogste kwaliteit 1080p HD-video en surround sound beschikt. Dankzij de ondersteuning van 2,4/5 GHz Wi-Fi en een ingebouwd adaptief antennesysteem beschik je over een hoge videoresolutie en hoeft er minder te worden gebufferd.

5. Mirror je Android-scherm

Cast alles wat je op je compatibele Android-telefoon of -tablet ziet naar de tv. Je kunt je vakantiefoto’s, video’s, favoriete sites voor social media, presentaties en meer nu groter weergeven dan ooit.

6. Mirror elke gewenste website

Alles wat je online kunt vinden, kun je nu op je tv bekijken. Bekijk wat er in de Chrome-browser van je laptop wordt weergegeven op het grote scherm van je tv.

7. Maak een fotolijst van je tv

Als je niet aan het casten bent, kun je je tv-scherm omtoveren in een decor met prachtige beelden. Pas je tv-scherm aan met Google Foto’s, Facebook, Flickr, beroemde kunstwerken, nieuws, enzovoort.

  • Error thrown

    Call to undefined function split()