4 Redenen om uw Google account altijd met Android te synchroniseren

Gepost op: 7 juni 2013

Android

U wilt up-to-date blijven en overal en altijd toegang hebben tot uw bestanden. Met de synchronisatie mogelijkheden van Google in combinatie met Android werkt dit vlekkeloos en is het handig voor iedereen. Wij geven u 4 redenen om uw Google account met Android te synchroniseren.

 

Adressenbestand is up to date

Door uw Google account te synchroniseren met Android heeft u altijd en overal toegang tot uw adressenbestand en blijft deze ook altijd up-to-date. Of u nu via uw Google- of Android account een adres toevoegt, het wordt direct bijgewerkt.

 

Handig plannen met Google Calendar

U heeft net een afspraak ingepland in Google Calendar en wil deze gelijk op uw telefoon terug zien? Nog een voordeel van de Google synchronisatie met uw Android systeem. Daarnaast is het mogelijk om deze afspraak te delen met één van uw collega’s.

 

Importeren is handig en veilig bij diefstal

Stel, u raakt uw telefoon kwijt en was van plan om juist vanavond een back-up uit te voeren. Met dit systeem heeft u altijd één centrale plek voor al uw bestanden. Als u uw telefoon kwijtraakt of hij wordt gestolen hebt u nog altijd toegang tot uw bestanden en kunt u deze direct importeren op uw nieuwe toestel.

 

E-mail is veilig in de cloud (gmail)

Uw email altijd en overal beschikbaar in de cloud. Zeker voor het midden- en klein bedrijf is dit een zeer handige functie waarvan iedereen graag gebruik wilt maken. Bij eventuele netwerkproblemen heeft u via Gmail altijd toegang tot uw emails en zo ook uw collega’s.

 

Als u meer wilt weten over de zakelijke mogelijkheden van Android, dan adviseren wij u graag.

Voor vragen bel, mail of vul het websitecontactformulier in.

  • Error thrown

    Call to undefined function split()